BREED INVEST KFT.


Vállalkozásunk, a Breed Invest Kft. 2017. márciusában alakult. Csak a forma új, a mögötte lévő céljaink, ambíciónk és elképzeléseink a holstein-fríz tenyésztésről a régiek.

Telepi látogatásaink alkalmával igyekszünk minél több időt a tehenek közt is eltölteni, hogy átfogó képet kapjunk az állományok sajátosságairól. Vállalkozásunk indulásakor többek között azt is célul tűztük ki, hogy minél több tenyészértékben, vagy küllemben kiemelkedő tehenet felkutatunk, s a tenyésztőkkel megismertetünk.

A hazai kiállításoknak is elkötelezett hívei és aktív részesei vagyunk! Meggyőződésünk, hogy a kiállításokon való részvétel, az ott átélt sikerek elősegítik a telepeken folyó munka fejlődését és jó hírét viszik a hazai tenyésztők munkájának határainkon túlra is! Ezért a jövőben is az állatok válogatásával és teljes felkészítési folyamatuk irányításával kívánjuk elősegíteni a telepek részvételét a hazai show bírálatokon!

Az olaszországi székhelyű Intermizoo S.p.A. bika parkja dominál kínálatunkban. A világ egyik legnagyobb bika populációját felvonultató németországi GGI-SPERMEX GmbH szintén világszínvonalat képviselő tenyészbika kínálatával segíti itthon tevékenységünket. A két nemzetközi partnerünkön keresztül lehetőségünk van hím és nőivaron genomikus tenyészértékek megállapítására is olasz, német és amerikai bázison egyaránt.

Bízunk benne, hogy filozófiánk, a genetikáról és a tehenekről való gondolkodásmódunk minél több tenyésztő társunkhoz eljut.

Mi egy baráti beszélgetésre a tenyésztésről mindig nyitottak vagyunk! 

 

Tenyéssz okosan, élj könnyebben! 


MunkatársainkAndrássy Balázs
Ügyvezető

+36 30 272 9385
andrassy.balazs@breedinvest.hu
Balogh Mihály
Ügyvezető

+36 30 902 0856
balogh.mihaly@breedinvest.hu

Kaptás Kata
Irodavezető

+36 20 251 1081
kaptas.kata@breedinvest.hu
Stecz László
Területi képviselő

+36 20 397 4428
stecz.laszlo@breedinvest.hu
Rozovits Tamás
Területi képviselő

+36 20 228 0108
rozovits.tamas@breedinvest.hu

ElérhetőségeinkCégnév Breed Invest Kft.
Iroda 2060 Bicske, Tatai út 25.
Postacím 2060 Bicske, Pf. 40
E-mail breedinvest@breedinvest.hu

PartnereinkIntermizoo